The Mediums Medium

The Mediums Medium is een Training & Advies Bureau voor Mediums.

Het is een samenwerking tussen HemelsWijs Mediumschool Amsterdam en Accountantskantoor Coopfinance & Next Step Accountancy. Een doeltreffende combinatie tussen no-nonsens intellect en paranormaal inzicht.

Advies

Voor het Medium:
Als Medium kun je vaak ook wel wat gedegen en objectief advies gebruiken over jouw Mediumschap, presentatie, functioneren, struikelblokken, etc. Anoeska Coopman helpt je hier graag mee.

Voor het Medium als ondernemer:
Volgens de Nederlandse regelgeving moeten Mediums zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel en ben je dus een ondernemer. The Mediums Medium kan jou als startende of gevestigde ondernemer helpen met al jouw vragen en administratieve activiteiten. Maar ook kunnen we jou helpen met vragen zoals; Hoe zet ik een praktijk op? Hoe zetten wij een maatschap op? (voor mediums die willen samenwerken in een gezamenlijke praktijk). En wat komt daar allemaal bij kijken? Tevens kunnen wij je van dienst zijn in zaken zoals aangiftes omzetbelasting, investeringsaftrek en ‘ de kleine ondernemers regeling’. Kortom de duizend en één vragen en bezigheden waar jij als Medium geen heldere kijk op hebt en wel wat hulp bij kunt gebruiken. Marcel Coopman AA helpt je hier graag mee.

Trainingen

Bij The Mediums Medium kunnen mediums terecht voor consulten, diversen soorten trainingen Mediumschap, netwerkbijeenkomsten en lezingen.

Mediumschap:

  • Consulten voor Mediums (Mediamiek/Psychic/Assessments)
  • Trainingen Demonstratie Technieken
  • Trainingen Consulten
  • Lezingen gegeven door gastsprekers (div. onderwerpen komen aan bod)
  • Netwerkbijeenkomsten Mediums Nederland/België

Medium als ondernemer:

  • Consult “Spreekuurtje” met de accountant van The Mediums Medium
  • Trainingen: oa: “Snel & Vlot Boekhouden” & “Medium en Social Media”
  • Fiscale & Administratieve dienstverlening

De agenda van The Mediums Medium is onderaan deze pagina te vinden

Consulten

The Mediums Medium biedt twee soorten consulten:

  • Het Administratieve Consult
  • Het Mediamieke Consult

Administratief Consult

Dit is een consult met de accountant Marcel Coopman van The Mediums Medium.

Tijdens dit consult kan hij je helpen met al je ondernemers vragen, boekhoudkundige vragen en praktische vragen. Marcel Coopman heeft jarenlang bij Kamer van Koophandel Amsterdam spreekuur voor de ondernemers gehouden, hij weet als geen ander een ondernemer op de juiste weg te helpen. Tevens is hij eigenaar van twee Accountantskantoren gevestigd in Amsterdam.

Consult duurt 1 uur, kosten 75,=
Je kunt een consult boeken bij Marcel door te bellen naar telefoonummer: 020-7737033

Mediamieke Consult

Dit is een consult met het medium Anoeska Coopman van The Mediums Medium. Omdat mediums doogaans geen informatie over en voor zichzelf ontvangen maar vaak wel graag zelf een reading (psychic of mediamiek) zouden willen ontvangen. 

Het consult duurt 45 minuten, kosten 50,= Je kunt een consult boeken bij Anoeska door te mailen naar: puuranoeska@live.nl

AGENDA: The Mediums Medium

2016 WORKSHOP MEDIUMSCHAP & ONDERNEMERSCHAP “(HOE) GAAT DAT SAMEN?!”
Deze dag is uitermate geschikt voor mediums die bezig zijn hun eigen praktijk op te zetten of zij die hun praktijk een boost willen geven. Hoe krijg ik een gezonde praktijk van de grond en hoe hou ik die gezond? Administratie, Presentatie, Ethiek, Public Relations en Social Media komen o.a allemaal aan bod. Tevens zal Accountant Marcel Coopman AA die dag doorlopend spreekuur houden waar je al je vragen over administratie en het ondernemerschap aan kwijt kunt.

Voor inschrijven en informatie kijk op de pagina: Cursussen, Workshops & Trainingen

Geen producten in de winkelwagen.