Richard Spindler

Binnen mijn werk en relatie liep tegen zaken aan. Ik miste met name inlevingsvermogen vermogen, empathie, en heb er voor gekozen om bij HemelsWijs de verschillende levels te volgen. Met behulp van Anoeska heb ik mijzelf leren kennen en ontwikkeld.

Het mooie van het mediumschap bij Anoeska vind ik het plezier dat je er in moet hebben. Als ik voor een groep sta zijn er voor mij zoveel overwinningen, spreken in het openbaar, voor een groep presenteren. Wat ik heel mooi vind binnen het Mediumschap is dat je tegen “zaken” aan loopt die in het dagelijksere spelen en Anoeska helpt je daarbij om je daar bewust van te maken.

Het is echt een heel leuk proces van bewustwording. Het is niet soft en niet zweverig zoals ik eigenlijk in eerste instantie dacht. Het mooiste compliment dat ik heb gekregen van mijn omgeving is dat ik opener en toegankelijker ben geworden.

Elke level heeft mij wat geboden.Zo heb ik samen met mijn dochter level 1 gedaan. Voor ons samen was dit een uitje, vader dochter momentje zeg maar. Voor mijn dochter (16) was het een sprong in haar persoonlijke ontwikkeling, met dank aan Anoeska die ook voor haar een veilige oefenomgeving heeft gecreëerd.

Heb je eenmaal het proces van bewustwording in gang gezet dan stopt het niet meer. Ik heb dit alles best als spannend ervaren. Ik kan het je niet precies uitleggen in woorden je moet dit ervaren.

Richard Spindler
Directeur Spindler Installatietechniek, Rotterdam.

Deel "Richard Spindler" op:

Geen producten in de winkelwagen.