Krista van Loon

Al vanaf mijn 19de ben ik zoekende. Zoekende naar iemand die mij de tools kan geven de andere wereld goed te verstaan. Ik heb vele trainingen & cursussen gevolgd en keer op keer kwam er een moment dat ik (in gedachten) de leraar of lerares in de maling begon te nemen omdat ik voelde dat wat ze vertelden niet klopte of dat hun eigen invulling was. Hierdoor wilde ik er ook periodes niets van weten. Weg met dat zweverige gedoe.
Ook waren er leerplekken waar ik me niet veilig voelde en daardoor mezelf niet kwetsbaar durfde op te stellen. En toen kwam het moment dat ik me bij HemelsWijs aanmeldde. Het was spannend om me open te stellen maar Anoeska weet, met haar humor-geduld-wijsheid-professionaliteit, je veilig te voelen en open te stellen voor zowel haar als de andere wereld. Ze is eerlijk en oprecht! Ze zegt je de waarheid en soms doet de waarheid pijn.
Dan ga ik huilend naar huis maar alles in mij voelt en weet dat ik bij haar moet zijn om te leren wat ik te leren heb. Dit is het pad wat ik moet volgen….ik kan niet anders. Ik gun iedereen de lessen van Anoeska.

Krista van Loon
Landsmeer

Deel "Krista van Loon" op:

Geen producten in de winkelwagen.