Jan Huskens

Drie jaar geleden bij HemelsWijs binnengestapt, ik had me opgegeven voor Mediumschap level 1. Ik had van een bekende goede verhalen gehoord. Maar eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik verwachten moest,contacten maken met de ziel enzo,nou ik was benieuwd.

Anoeska legt het heel goed en simpel uit en vooral met veel humor. Je komt ook je eigen stukken tegen want alles gaat door jou heen,en ja ik ben mezelf goed tegen gekomen,ik heb gejankt, geschreeuwd, maar vooral ook gelachen.

Na level 1 heb ik level 2 gedaan daarna level 3 daarna sterklas.nu weer level 3. Dus ik heb het aardig naar me zin bij Anoeska. Drie jaar geleden kwam ik binnen met toch wel veel boosheid in me en ik leefde veel vanuit mijn hoofd (ego).

En nu leef ik van uit mijn hart en heb ik weer geleerd om te voelen,ik ben een totaal ander mens geworden. Nu weet ik echt wat liefde is en vooral zelfliefde. Sindsdien ook niet meer depressief geweest wat ik wel geregeld was.

Ik heb hard aan mezelf gewerkt en daar door heb ik de liefde in mezelf ontdekt,ja van jezelf houden is zo belangrijk. Dus lieve mensen als je jezelf een mooi kado wilt geven ga het doen. Door dit te gaan doen ben ik een gelukkig mens geworden.

Als ik het kan,kan jij het ook want ik kom van ver. Lieve Anoeska ik kan je niet genoeg bedanken,je bent zo’n heerlijk mens,je blijft zo gewoon en stelt je ook kwetsbaar op.

Je bezit zoveel wijsheid. Van jou moet je wel houden.

Liefs
Jan Huskens
Eigenaar Schildersbedrijf Powerpaint, Kortenhoef

Deel "Jan Huskens" op:

Geen producten in de winkelwagen.