Elske Klein

In 2015 ben ik bij Anoeska gekomen om het mediumschap te leren. Belangrijk voor mij is, veiligheid en vertrouwen. Demonsteren NO WAY of voor een groep staan waarbij je ook nog eens duidelijk je stem mag laten horen, ha ha stem, welke stem ….. en ook dit leer je te doen.

Elke les en elke level kwam ik weer een stapje dichter bij mij en de spirituele wereld. Het vertrouwen, de humor en wijsheid van Anoeska zorgen er elke keer voor om te blijven trainen. Ik doe het om dichter bij mijzelf en de spirituele wereld te komen. Technieken zijn heel belangrijk en dat wordt ook stap voor stap bijgebracht. Zodat ik steeds beter contacten kan maken.

Ik hoor Anoeska vaak zeggen wanneer we de richting trainen. De spirituele wereld weet welk contact er gemaakt gaat worden en vanuit je ziel weet je waar je moet zijn. En je leert dat een NEE niet erg is. Door te trainen, trainen, trainen. Is dit absoluut te leren, hoe mooi is dat.
Ik weet dat ik er nog lang niet bent, maar ik geniet wel van elke les. Soms lijkt het of ik stilsta, maar dat is niet waar want een ander stuk in mij wordt weer aangeraakt om te groeien. Natuurlijk speel mijn ego vaak mee, maar die weet ik soms met geduld even te parkeren ha ha. En elke keer kom ik met een big smile thuis.

Joke Bolier-van Beek
Grafische ontwerper/vormgever, Amstelveen

Deel "Elske Klein" op:

Geen producten in de winkelwagen.