Bob Coppes

De lessen bij HemelsWijs zijn spannend, uitdagend en ontzettend leuk. Anoeska is een geweldig goede docent, en heel hartelijk. Ze overziet alles wat er in de zaal gebeurt en stimuleert ons op de manier die voor ieder van ons afzonderlijk het beste past. Mijn medecursisten hebben allemaal een vergelijkbare instelling en drive, waardoor de onderlinge contacten warm zijn en de lessen altijd veilig voelen.

De lessen hebben me verder aan het denken gezet. Vooral de vele oefeningen zijn geweldig, want daardoor leer ik onderscheid te maken tussen ‘gewoon’ gevoel en ‘ander’ gevoel. Dat andere gevoel is heel subtiel, maar heeft het wel altijd goed. Door de oefeningen leer ik beter te luisteren naar dat subtiele gevoel en daardoor heb ik meer contact met de spirituele wereld gekregen.

Mijn leven is doortrokken van Bijna-Dood Ervaringen. Zelf heb ik geen BDE gehad, maar ik heb ze uitgebreid bestudeerd en heb met heel veel BDEers gesproken over hun ervaring. Dat is zo ‘uit de hand’ gelopen dat ik er enkele boeken over heb geschreven. De cursus geeft daar een belangrijke extra dimensie aan. Door het subtiele gevoel heb ook ik contact met de spirituele wereld. Iedereen heeft dat contact, want we zijn daar allemaal een onderdeel van. En door veel ‘vlieguren’ te maken (vaak te oefenen) wordt je er steeds beter in. Het is net als sport: door vaak te oefenen wordt je soepel en sterk.

Bob Coppes
Doctor in de economische wetenschappen & schrijver “In harmonie met het Licht”, Amsterdam.

Deel "Bob Coppes" op:

Geen producten in de winkelwagen.