Over Mediumschap

Een medium? Wat is dat?

Een medium is een persoon die door talent én training kan communiceren met de mensen vanuit de Spirituele Wereld (overledenen), dus van ziel tot ziel! Een medium kan dus ook communiceren met jouw ziel en energieveld.

Dat klinkt zweverig…

Ja, dat kan inderdaad wat zweverig klinken in de oren van sommige mensen. Maar heb je een echt goed medium tegenover je dan hoef je daar niet eens in te geloven! Want zij zullen er alles aan doen om met specifieke en gedetailleerde informatie vanuit het hiernamaals te komen, i.p.v. een algemeen of wollig verhaal. En kom je voor een persoonlijke vraag, dan zal een medium vrij snel de juiste “snaar” weten te raken en je op weg kunnen helpen met jouw vragen.

Waarom zou ik naar een medium gaan?

Dat kan om diverse redenen zijn. Bijvoorbeeld: Je wilt contact met een dierbare overledene. Of je zit met een probleem waar je zelf niet zo snel het antwoord op weet en wel wat hulp bij kunt gebruiken. Niet altijd probleemoplossend maar dikwijls een zetje de juiste richting in. Want vaak weet je zelf diep van binnen het antwoord op je vraag.
Een medium kan je helpen dat antwoord te vinden.

Weet een medium dan alles?

Welnee! Gelukkig niet! Zij kunnen alleen maar doorgeven wat hen duidelijk gemaakt wordt tijdens een contact met de Spirituele Wereld. En die informatie die zij verkrijgen via de ziel en/of het energieveld van de client.

Kan ik kiezen wie ik “spreken” wil?

Mediums kunnen niet “oproepen”. Maar, dikwijls komt de persoon vanuit de Spirituele Wereld waarvan jij zo graag wat wilt horen met jou mee naar het medium. Dierbaren in de Spirituele Wereld volgen ons leven hier, dus zij weten wanneer jij bij een medium bent.

Kan iedereen medium worden?

We komen allemaal uit dezelfde bron. “Van huis uit” zijn we allemaal intuitief. Kinderen zijn dit nog niet afgeleerd, volwassenen vaak wel. Sommige mensen weten goed op hun intuitie te vertrouwen, anderen leren het (door het leven en/of cursus) weer terug te vinden. Pyschic’s werken met hun intuitie en hebben geen contact met de Spirituele Wereld. Een psychic verkrijgt de informatie via het energieveld van de client en/of een voorwerp. Het vakgebied ‘Psychic’ kan (bijna) iedereen leren.

Elk medium is een psychic, maar niet elke psychic is een medium!

Mediumschap gaat een “stapje” verder. Bij Mediumschap komt een aangeboren talent kijken. Ook mensen met een gemiddeld of (zeer) gering talent kunnen dit trainen. Afhankelijk van de inzet en (kwaliteit) training kunnen zij zich tot een gemiddeld medium ontwikkelen. Maar ook mensen met een groot talent zullen zoals bij elk ander talent er hard voor moeten werken en trainen willen zij bij de “top” behoren.

Die ontwikkeling duurt járen. Mediumschap is dus niet iets wat je kunt leren door een paar workshops te volgen, hier komt veel meer bij kijken.

Helaas mag in Nederland iedereen een bordje “Medium” op de deur hangen. Een echt keurmerk bestaat er (nog) niet. Wel kan ik je een tip geven in jouw zoektocht naar een echt medium: Neem eerst eens een kijkje bij een openbare demonstratie van het medium dat jij ‘op het oog hebt’, aan de hand daarvan kun je een goede beslissing maken of je ook een privé consult van dat medium wilt.

En wat of wie is de Spirituele Wereld?

De Spirituele Wereld wordt ook wel eens de Geestenwereld, het Hiernamaals, Gene Zijde of het ‘AL’ genoemd. Het is de bron waar wij allen uit zijn ontstaan en waar onze dierbare overledenen leven.

En wie is Anoeska?

Wie Anoeska Coopman is kun je lezen op deze pagina of onder de knop: “Anoeska Coopman” in het menu.

Geen producten in de winkelwagen.