Over Medium Anoeska

Anoeska Coopman is geboren in 1970 te Amsterdam. Mediumschap zit haar van generatie op generatie in het bloed. Vanaf kinds af aan heeft zij contact met de mensen vanuit de Spirituele Wereld. Vele mensen denken “dood is dood”. Als medium ziet zij het als haar taak het tegendeel te bewijzen. Tevens werkt zij graag voor mensen via privé consulten om hen van inzichten te voorzien waarmee zij verder kunnen in het leven.

Rond haar twintigste levensjaar is zij zich serieus in de materie gaan verdiepen. En op haar drieëndertigste begonnen met het geven van privéconsulten in haar praktijk en demonstraties Mediumschap voor publiek in Nederland en ver daarbuiten. En ondanks dat het Mediumschap een aangeboren talent is heeft zij hard moeten trainen, o.a op het Arthur Findlay College in Engeland, om tot een hoog niveau te kunnen komen. Mediums dragen immers een grote verantwoordelijkheid met zich mee. En zij is er niet de persoon naar om het publiek en de clienten met een “wollig” verhaal af te schepen.

Jarenlang heeft zij met veel plezier een druk bezocht Spiritueel centrum in Amsterdam gehad. En uiteindelijk in 2011 Mediumschool Amsterdam ‘HemelsWijs’ opgericht. Bij ‘Hemelswijs’ geeft zij les in Mediumschap, privéconsulten én demonstraties Mediumschap voor publiek. Al met al kun je rustig stellen dat Mediumschap een ‘way of life’ voor haar is.

Als mens staat zij nuchter en met een gezonde dosis humor in het leven. ’Niets menselijks is mij vreemd’ zoals zij zelf vaak zegt en met liefde dient zij elke ziel. Volgens Anoeska is dat de reden waarom wij hier op deze aardbol geboren zijn: Om elkaar te helpen en vooral Liefde te Zijn.

Worlds Best Medium Times Square Press New York

In de verkiezingen Worlds Best Medium van de Times Square Press New York is Anoeska geëindigd in de top 5 van de wereld. Van de de ruim 32.000 nominaties vanuit de hele wereld verkoos het publiek haar tot: 5th Best Medium in the World

Quote Times Square Press:
“Anoeska Coopman is absolutely delightful with a big heart made from gold. If you are looking for la crème de la crème, Coopman should be your first choice. We recommend her 100% without reservation.

Ervaring

  • Begonnen als “puppy” in 1990.
  • Officieel demonstraties en consulten sinds 2003.
  • Spiritueel Centrum ( te Amsterdam) opgericht en bestuurd van 2005 t/m 2010.
  • Oprichtster van Hemelswijs 2011 tot heden.

  Bekwaam in:

  • Mentaal Mediumschap – Demonstratie & Consulten
  • Healing Mediumschap
  • Trance Mediumschap
  • Meditatie

Lessen bij Hemelswijs is als baden in een bad vol Liefde. Al jaren volg ik lessen, trainingen en Workshops en de Optima Forma trainingen bij Hemelswijs.Docent Anoeska schept altijd een veilige, vertrouwde en vooral liefdevolle omgeving om de lessen te volgen. Met oog voor de student en haar/zijn leerpunten. Altijd steunend, opbouwend en stimulerend ook wanneer het een keer tegen zit.Bijzonder ook om te zien en te ervaren wat het met mijzelf en met mijn medestudenten doet en om een ieder te zien groeien en ontwikkelen.Ik voel mij thuis en op mijn gemak bij Hemelswijs, waar laagdrempelig, zuiver en puur lesgegeven wordt en iedereen naar een hoger level wordt begeleid. Fijn om samen met gelijkgestemden het Mediumschap trainen.Het heeft mij persoonlijk laten groeien en ontwikkelen in mijn Spirituele levenswijze. Het wordt steeds meer iets wat ik adem i.p.v. doe. Ook in mijn leven en mijn werk heeft het mij gestimuleerd om op een liefdevolle wijze met ieder medemens om te gaan. Dat heeft ook menig mooi moment en of contact opgeleverd. Ik blijf genieten en leren bij Hemelswijs. Ik heb in mijn leven menig Medium aan het werk te zien. Zowel in Nederland als in Engeland. De manier waarop Anoeska demonstraties Mediumschap geeft en haar liefdevolle manier van lesgeven heeft haar tot mijn favoriete docent gemaakt.

Rebecca Azijnman
Opticien/Contactlensspecialist Azijnman Opticiens, eigenaar van Massage Praktijk Time Out, Amsterdam

Binnen mijn werk en relatie liep tegen zaken aan. Ik miste met name inlevingsvermogen vermogen, empathie, en heb er voor gekozen om bij HemelsWijs de verschillende levels te volgen. Met behulp van Anoeska heb ik mijzelf leren kennen en ontwikkeld.

Het mooie van het mediumschap bij Anoeska vind ik het plezier dat je er in moet hebben. Als ik voor een groep sta zijn er voor mij zoveel overwinningen, spreken in het openbaar, voor een groep presenteren. Wat ik heel mooi vind binnen het Mediumschap is dat je tegen “zaken” aan loopt die in het dagelijksere spelen en Anoeska helpt je daarbij om je daar bewust van te maken.

Het is echt een heel leuk proces van bewustwording. Het is niet soft en niet zweverig zoals ik eigenlijk in eerste instantie dacht. Het mooiste compliment dat ik heb gekregen van mijn omgeving is dat ik opener en toegankelijker ben geworden.

Elke level heeft mij wat geboden.Zo heb ik samen met mijn dochter level 1 gedaan. Voor ons samen was dit een uitje, vader dochter momentje zeg maar. Voor mijn dochter (16) was het een sprong in haar persoonlijke ontwikkeling, met dank aan Anoeska die ook voor haar een veilige oefenomgeving heeft gecreëerd.

Heb je eenmaal het proces van bewustwording in gang gezet dan stopt het niet meer. Ik heb dit alles best als spannend ervaren. Ik kan het je niet precies uitleggen in woorden je moet dit ervaren.

Richard Spindler
Directeur Spindler Installatietechniek, Rotterdam.

In 2015 ben ik bij Anoeska gekomen om het mediumschap te leren. Belangrijk voor mij is, veiligheid en vertrouwen. Demonsteren NO WAY of voor een groep staan waarbij je ook nog eens duidelijk je stem mag laten horen, ha ha stem, welke stem ….. en ook dit leer je te doen.

Elke les en elke level kwam ik weer een stapje dichter bij mij en de spirituele wereld. Het vertrouwen, de humor en wijsheid van Anoeska zorgen er elke keer voor om te blijven trainen. Ik doe het om dichter bij mijzelf en de spirituele wereld te komen. Technieken zijn heel belangrijk en dat wordt ook stap voor stap bijgebracht. Zodat ik steeds beter contacten kan maken.

Ik hoor Anoeska vaak zeggen wanneer we de richting trainen. De spirituele wereld weet welk contact er gemaakt gaat worden en vanuit je ziel weet je waar je moet zijn. En je leert dat een NEE niet erg is. Door te trainen, trainen, trainen. Is dit absoluut te leren, hoe mooi is dat.
Ik weet dat ik er nog lang niet bent, maar ik geniet wel van elke les. Soms lijkt het of ik stilsta, maar dat is niet waar want een ander stuk in mij wordt weer aangeraakt om te groeien. Natuurlijk speel mijn ego vaak mee, maar die weet ik soms met geduld even te parkeren ha ha. En elke keer kom ik met een big smile thuis.

Joke Bolier-van Beek
Grafische ontwerper/vormgever, Amstelveen

Na een basisopleiding in het mediumschap voelde het nog lang niet stevig genoeg voor mij. Hemelswijs, bij Anoeska, daar moest ik zijn! En dat blijkt voor mij een hele goede keuze. Onder de bezielende leiding van Anoeska komt er steeds meer duidelijkheid voor mij. Hoe werkt mediumschap voor mij, het vertrouwen in mezelf werd aangewakkerd.

Anoeska haar manier van lesgeven geeft structuur. Een structuur die voor iedereen die bij Hemelswijs aan het mediumschap werkt, hetzelfde is. En door deze structuur aan te houden groei ik langzaam maar zeker tot iemand die weet hoe het voor mij werkt. Vooral het vertrouwen in mezelf, dat heeft een enorme boost gekregen. Haar eindeloze geduld werpt zijn vruchten af. Met veel plezier levels volgen en elke week Optima Forma, geen dinsdagavond is hetzelfde! Vlieguren maken en die kans krijg ik bij Anoeska. En niet te vergeten met heel veel humor! Een lach en een traan, het hoort er allemaal bij. Ik voel me veilig en gezien en daar ben ik Anoeska dankbaar voor. Ik verheug me altijd op lessen en oefenavonden. Ze volgt me op de voet en weet precies waar het aan schort. Het leuke is dat ik nooit uitgeleerd raak en zo nog heel lang bij Anoeska mag zijn om steeds weer de uitdagingen aan te gaan.

Marieke Lindhout
Medium, Hilversum

De opleidingen Mediumschap bij Hemelswijs zijn een verrijking van mijn spirituele levenspad. Ze zijn voor mij een leerzaam, puur en veelomvattend proces van innerlijke ontwikkeling en (zelf) bewustwording. Ik leer mezelf steeds weer meer kennen. Hoe ik in het leven sta en hoe ik naar de aardse wereld met al die verschillende mensen kijk. Het besef dat de spirituele wereld er altijd is (er altijd is geweest) en er altijd zal zijn én dat te voelen en te ervaren is geweldig. Alles wat je tijdens een opleiding of workshop leert vertaalt zich in je dagelijks leven omdat je steeds weer nieuwe inzichten krijgt die je weer aan het denken én voelen zetten. Of je voelt juist de bevestiging van wat je altijd al dacht te voelen en te ervaren. Het is voor ieder mens te leren, je hebt het immers allemaal al in je. De sfeer bij Hemelswijs is altijd vol liefde, positiviteit en respect. Beide benen op de grond en niet zweverig. Serieus maar ook met veel humor. Tijdens de lessen leer je en oefen je contact te maken met je ziel en met de zielen van overleden dierbaren. Maar nog veel meer aspecten van het mediumschap komen aan bod. Anoeska is een vrouw om van te houden vanaf het moment dat je haar ontmoet, de passie bij haar ziet, haar ziet communiceren met de spirituele wereld en de liefde voelt die zij is en vertaald naar anderen.

Josine
Directiesecretaresse, Duivendrecht

Al vanaf mijn 19de ben ik zoekende. Zoekende naar iemand die mij de tools kan geven de andere wereld goed te verstaan. Ik heb vele trainingen & cursussen gevolgd en keer op keer kwam er een moment dat ik (in gedachten) de leraar of lerares in de maling begon te nemen omdat ik voelde dat wat ze vertelden niet klopte of dat hun eigen invulling was. Hierdoor wilde ik er ook periodes niets van weten. Weg met dat zweverige gedoe.
Ook waren er leerplekken waar ik me niet veilig voelde en daardoor mezelf niet kwetsbaar durfde op te stellen. En toen kwam het moment dat ik me bij HemelsWijs aanmeldde. Het was spannend om me open te stellen maar Anoeska weet, met haar humor-geduld-wijsheid-professionaliteit, je veilig te voelen en open te stellen voor zowel haar als de andere wereld. Ze is eerlijk en oprecht! Ze zegt je de waarheid en soms doet de waarheid pijn.
Dan ga ik huilend naar huis maar alles in mij voelt en weet dat ik bij haar moet zijn om te leren wat ik te leren heb. Dit is het pad wat ik moet volgen….ik kan niet anders. Ik gun iedereen de lessen van Anoeska.

Krista van Loon
Landsmeer

Les van Anoeska voelt als thuiskomen. Het niveau is van hoge kwaliteit en daarbij schuwt zij humor niet en is lekker down to earth. Zij creert een veilige omgeving waar iedereen zich vrij voelt om te oefenen . Het toezicht en de nodige correcties waar nodig, worden altijd met veel liefde en respect gedaan. Anoeska heeft mij geleerd om veel sterker in mijn schoenen te staan en dicht bij mijzelf te blijven wat mij in heel veel situaties zowel privé als werk al vaak heeft geholpen.

Alle tools die zij je aanreikt zijn zo waardevol, niet alleen als je met mediumschap bezig bent ben maar ook in je gewone dagelijkse leven. Dank je wel lieve Anous voor je wijsheid, liefde en geduld. Love you to death.

Esther Munnik
Houten

Er is een complete wereld voor mij open gegaan, inclusief die binnenin mijzelf. Anoeska Coopman begeleidt je liefdevol en met humor. Zij staat daarbij met haar voeten stevig op de grond.

Elske Klein
Laren

De lessen bij HemelsWijs zijn spannend, uitdagend en ontzettend leuk. Anoeska is een geweldig goede docent, en heel hartelijk. Ze overziet alles wat er in de zaal gebeurt en stimuleert ons op de manier die voor ieder van ons afzonderlijk het beste past. Mijn medecursisten hebben allemaal een vergelijkbare instelling en drive, waardoor de onderlinge contacten warm zijn en de lessen altijd veilig voelen.

De lessen hebben me verder aan het denken gezet. Vooral de vele oefeningen zijn geweldig, want daardoor leer ik onderscheid te maken tussen ‘gewoon’ gevoel en ‘ander’ gevoel. Dat andere gevoel is heel subtiel, maar heeft het wel altijd goed. Door de oefeningen leer ik beter te luisteren naar dat subtiele gevoel en daardoor heb ik meer contact met de spirituele wereld gekregen.

Mijn leven is doortrokken van Bijna-Dood Ervaringen. Zelf heb ik geen BDE gehad, maar ik heb ze uitgebreid bestudeerd en heb met heel veel BDEers gesproken over hun ervaring. Dat is zo ‘uit de hand’ gelopen dat ik er enkele boeken over heb geschreven. De cursus geeft daar een belangrijke extra dimensie aan. Door het subtiele gevoel heb ook ik contact met de spirituele wereld. Iedereen heeft dat contact, want we zijn daar allemaal een onderdeel van. En door veel ‘vlieguren’ te maken (vaak te oefenen) wordt je er steeds beter in. Het is net als sport: door vaak te oefenen wordt je soepel en sterk.

Bob Coppes
Doctor in de economische wetenschappen & schrijver "In harmonie met het Licht", Amsterdam.

Ik was altijd al geïnteresseerd in het Paranormale, dus besloot ik op een dag een opleiding hier in te gaan volgen in mijn omgeving Amsterdam .
Via internet kwam ik Mediumschool Amsterdam Hemelswijs tegen, heb inmiddels level 1 behaald heb veel geleerd over de paranormale wereld en het contact ermee maken, voor mij was het een heel mooi ervaring.

Anoeska Coopman heb ik als een lief mooi open eerlijk mens (docente) ervaren. Ga nu verder met level 2 heb er hartstikke zin in.

Manuela

Mijn ervaringen met jou gaan al wat jaren mee.

Ik heb je langgeleden in Engeland in mijn hart en ziel gesloten. Mijn ervaring met jou als 'juf'is geweldig.
Jou energie, liefde voor de groep, geduld, jou schop onder mijn kont, jou respect naar de SW en andersom is alleen te ervaren niet te omschrijven.
Jij bent goud eerlijk zit bomvol humor geen 1 les is het zelfde. Je bent streng als dat nodig is maar met liefde. Ik voel mij altijd thuis bij jou en hemelswijs.

Het heeft mijn mediumschap nog sterker gemaakt. Bedankt lieve Anoeska dat ik een deel uit jou leven mag maken.
Ik ben nog steeds niet uitgeleerd.Jij bent gewoon Anoes een heerlijk mens waar ik van hou.

Jolanda Vonk
Medium, Almere

De lessen bij Hemelswijs zijn heel fijn om te volgen.
Anoeska is een geduldige, liefdevolle juf die je keer op keer laat zien en voelen dat je goed bent zoals je bent, en dat je, door de liefde te kunnen voelen voor jezelf, je dat ook steeds meer voor de ander kan voelen.Er wordt heel wat gelachen, maar ook wel eens wat traantjes weggepinkt. Bloed zweet en tranen, jazeker, maar als je dan de connectie zó kan voelen met jouw ziel en die van de spirituele wereld dan valt alles op zijn plek.
Ja, het is een fijne plek om je te verbinden met jezelf, de spirituele wereld en je mede cursisten.
Het brengt buiten het plezier van de lessen volgen veel inzicht in mijzelf, waarom ik doe wat ik doe.
Elke keer eerlijk bij jezelf naar binnen dat is ook wat Anoeska ons onder andere meegeeft.
Ik ben daardoor veel meer in mijn eigen kracht komen te staan, dichter bij mijzelf en ook veel zelfverzekerder geworden.
De mening van de buitenwereld is een stuk minder belangrijk, ik vaar mijn eigen koers en dat geeft een vrij gevoel.
Kortom, Hemelswijs is een heerlijke plek om met veel plezier aan je mediumschap te werken, en dus ook aan jezelf te werken.

Cindy Liklikwatil-Kragt
Medisch administratief medewerkster, Zaandam

Drie jaar geleden bij HemelsWijs binnengestapt, ik had me opgegeven voor Mediumschap level 1. Ik had van een bekende goede verhalen gehoord. Maar eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik verwachten moest,contacten maken met de ziel enzo,nou ik was benieuwd.

Anoeska legt het heel goed en simpel uit en vooral met veel humor. Je komt ook je eigen stukken tegen want alles gaat door jou heen,en ja ik ben mezelf goed tegen gekomen,ik heb gejankt, geschreeuwd, maar vooral ook gelachen.

Na level 1 heb ik level 2 gedaan daarna level 3 daarna sterklas.nu weer level 3. Dus ik heb het aardig naar me zin bij Anoeska. Drie jaar geleden kwam ik binnen met toch wel veel boosheid in me en ik leefde veel vanuit mijn hoofd (ego).

En nu leef ik van uit mijn hart en heb ik weer geleerd om te voelen,ik ben een totaal ander mens geworden. Nu weet ik echt wat liefde is en vooral zelfliefde. Sindsdien ook niet meer depressief geweest wat ik wel geregeld was.

Ik heb hard aan mezelf gewerkt en daar door heb ik de liefde in mezelf ontdekt,ja van jezelf houden is zo belangrijk. Dus lieve mensen als je jezelf een mooi kado wilt geven ga het doen. Door dit te gaan doen ben ik een gelukkig mens geworden.

Als ik het kan,kan jij het ook want ik kom van ver. Lieve Anoeska ik kan je niet genoeg bedanken,je bent zo'n heerlijk mens,je blijft zo gewoon en stelt je ook kwetsbaar op.

Je bezit zoveel wijsheid. Van jou moet je wel houden.

Liefs
Jan Huskens
Eigenaar Schildersbedrijf Powerpaint, Kortenhoef

I had the pleasure of getting a reading by Anoeska Coopman. The evidence she came with was amazing very accuracy and spot on! She told things that nobody could know beside me and the person in the spirit world. For me it is absolutely sure she had a pure contact with the person I love in the spirit world.

Dorzon
Amsterdam The Netherlands

For Anoeska it’s all about love and compassion. The prove she wants to give you, for you to be sure she’s in contact with the spirit off your loved one is outstanding. Just beïng good isn’t good enough for her, Anoeska challenges herself to set the bar higher every time again. It’s not her work, it’s her way of life. Whether in a reading or in personal live, she always wants to give and spread the love. Always keeping her eye on people in need. Once you meet her, you’ve got to love her.

Diane Vos

Those who recommended Coopman spoke highly about her charming personality, integrity, and professionalism. Some even invited us to visit Coopman in the Netherlands. One voter wrote, "She is an extraordinary medium with a wonderful personality, and the Committee of the Vote should not hesitate to elect her "Lightworker of the Year." Two famous mediums in Europe, and a leading medium in the Netherlands highly recommended Coopman. In fact, Coopman was first introduced to us by a peer from the Netherlands. Coopman did in fact vote for other lightworkers. Add her to the list of honorable and un-selfish lightworkers.

Times Square Press
New York

Geen producten in de winkelwagen.