Opleiding Mediumschap


Een opleiding Mediumschap… Wat is dat eigenlijk Mediumschap? En is elk mens een medium? En is een opleiding Mediumschap hetzelfde als een intuïtieve ontwikkeling cursus of een spirituele ontwikkeling cursus? Zomaar wat vragen die wij dagelijks op ons afgevuurd krijgen. En logisch!

Misverstanden over Mediumschap

Er zijn nogal wat misverstanden (als je het ons vraagt ) omtrent Mediumschap en de ontwikkeling daarvan. Er zijn bijvoorbeeld mensen die denken dat mediums als sombere graftakjes op de dood gefixeerd zijn. Dat we hardop in het luchtledige praten met je tante die al ’n deceniaatje geleden is gaan hemelen. Of dat we je toekomst voorspellen… het liefst met kristallen bol in een huifkar op de kermis.

Maar helaas we moeten je teleurstellen, niets van dit alles! Dus spreekt dat je aan dan raden we je aan nog even verder te zoeken. Krijg jij de kriebels van graftakjes, luchtpraters en kristallen bollen… blijf dan nog even verder lezen want we leggen het je maar wat graag uit.

Mediumschap is voor iedereen

Mediumschap is wer-ke-lijk voor iedereen. Van kleuterjuf tot bankdirecteur. Mediums zijn niet door ’t Goddelijke uitverkoren om met een speciale gave (nog zo’n woord waar je waarschijnlijk rode vlekken van in je nek krijgt…) geboren te worden. Mediumschap is de taal van de ziel en elke ziel, dus jij ook, spreekt die taal al van nature.

Mocht je, je nu afvragen; Wat is in hemelsnaam mijn ziel? Nou, dat is dat onderbuik gevoel, dat weten zonder het te kunnen weten, dat gevoel diep van binnen dat roept om rust, vrijheid, verbinding en liefde. Dat is je ziel, dat ben jij! Maar hoe ouder je bent geworden hoe meer je bent verleerd er naar te luisteren. En dan krijg je van die vastlopers in je leven. Je weet wel, je zieltje gaf al een tijd iets aan maar jij was eigenwijs en deed toch het andere omdat het wel zo praktisch leek. Maar dat was je hoofd die je maar wat wijsmaakte. In feite is dus iedereen een medium in de dop.

Houden we ons dan niet bezig met de dood? Euh, eerlijk gezegd nauwelijks! We houden ons eigenlijk bezig met het leven! Het leven dat we nu leiden en het leven na dat ene moment… de dood.

Wat leer je tijdens een opleiding Mediumschap?

Tijdens een opleiding Mediumschap bij HemelsWijs in Amsterdam leer je dus communiceren met de ziel. Eigenlijk met alle zielen. Het gaat verder dan intuïtieve ontwikkeling en dieper dan spirituele ontwikkeling. Het pure spul dus! Je gaat er heel gelukkig van worden want je leert weer, net als toen je kind was, luisteren naar je Zelf in plaats van alleen maar naar je hoofd (die je dikwijls met een kluitje het riet in stuurde…).

En je leert tegelijkertijd goed communiceren met elke ander ziel. En dan maakt het niet uit of zij hier in onze wereld leven of in de spirituele wereld. Of zoals vele mensen zeggen ‘de doden’. Maar zo dood zijn ze niet… soms zijn ze nog levendiger dan de levende hier die niet durven te leven naar dat wat hun zieltje ze steeds toefluistert…

Bekijk het volledige lesaanbod van HemelsWijs hier

Geen producten in de winkelwagen.