“Mag ik je wat vragen?”

Wat moet ik nu? Hoe word ik ooit weer gelukkig? Houdt het nooit eens op? Ik las de blinde paniek in zijn ogen. Blind omdat hijzelf geen enkele uitweg zag in zijn huidige situatie. Paniek, omdat hij dacht altijd controle over zijn leven te hebben gehad en die denkbeeldige controle nu volledig kwijt was…


Na afloop van een demonstratie mediumschap toen bijna iedereen weg was kwam ze een beetje onzeker op mij aflopen en met waterige ogen stamelde ze verlegen; Mag ik u iets vragen? Mijn man is met veel verdriet overleden… er is mij verteld dat hij nu nog steeds verdrietig is, is dat zo? Ik draag die gedachte nu al een jaar bij me en ik ben daar zo verdrietig van. Het is helemaal niet zoals hij was… weet u dat? Is hij nog steeds verdrietig? Ik voelde haar loodzware verdriet én het onnodige schepje dat er bovenop gedaan was…


Ze mailde mij in de nacht, doodsbang was ze naar eigen zeggen. Ze voelde dat er steeds iemand in haar omgeving was en dat moest wel een slecht iemand zijn want ze werd er zo bang van! Ook was ze niet altijd even aardig geweest en misschien kwam die persoon haar nu straffen? Angst is een slechte raadgever…


Ze is een medium en voor een tijdje ging haar dat geheel natuurlijk af. Ze deed erg haar best om anderen te helpen maar het leek wel of de Spirituele Wereld en haar mediumschap haar in de steek lieten… ze kon het niet meer. Met dikke tranen zat ze tegenover mij en vroeg me; Wat heb ik verkeerd gedaan dat het niet meer lukt? Ik wil graag anderen helpen. Haar zelfvertrouwen was gekoppeld aan het respons wat zij kreeg van anderen en het was nooit in haar opgekomen dat zij ook zichzelf moest helpen. Leren in zichzelf te vertrouwen. Ook mediums zijn ‘maar’ mensen…


“Mediumschap en (zelf)liefde, wat heeft het één met het ander te maken? Wat kan mediumschap voor mijn leven betekenen? Bestaan er slechte geesten en is mediumschap gevaarlijk? Hoe kom ik bij mijn gevoel? Hoe leer ik naar mijn gevoel te luisteren en de juiste beslissingen voor mijzelf te nemen? Waar zit mijn ziel in hemelsnaam?! En hoe kan ik leren luisteren naar mijn ziel? Wat gebeurt er als je dood gaat? Zijn er zielen die blijven dolen? Hoe weet ik dat wat ik doorkrijg of dat van mij is of van een ander of van de Spirituele Wereld? Is mediumschap voor iedereen of is het alleen voor “uitverkorenen”? Kan je mediumschap leren? Moet je daarvoor naar school? ”

Dit is een kleine greep uit de 1001 vragen die met grote regelmaat aan mij gesteld worden. En natuurlijk ben ik geen alleswetend orakel. Maar na 27 jaar actief in het mediumschap hoop ik wel over enige wijsheid hierin te beschikken. De exacte waarheid heeft niemand in pacht, niemand, niet één ziel hier op aarde. Pas als we zelf gaan hemelen zullen we het weten en dat is maar goed ook. Toch zijn er genoeg vragen waarbij ik je kan helpen het antwoord te vinden door mijn jarenlange ervaring met de Spirituele Wereld, in het mediumschap en met de BDE (Bijna Dood Ervaring) die ik mee heb moeten maken.

Op 26 januari & 19 oktober 2018 geef ik lezingen en een ‘Vraag & Antwoord’ over de Spirituele Wereld & Mediumschap. De toegang is gratis, koffie en thee staan voor je klaar. Voel je vrij om je vraag te stellen, voel je welkom!

Liefs, Anoeska Coopman

Klik hier voor informatie en het reserveren van je plekje voor die avond
(Wil je bij deze avond aanwezig zijn dan is reserveren noodzakelijk. Vol= vol)

Deel "“Mag ik je wat vragen?”" op:

Geen producten in de winkelwagen.