Love, Light en de Tikkende Tijdbom

Dit jaar is het vijfentwintig jaar geleden dat ik mijn eerste serieuze stappen in het mediumschap zette. Vijventwintig jaar… als je het snel zegt lijkt het bijna niets. Ik weet nog goed dat ik toen dacht of misschien de stille wens had dat het “all about Love & Light” zou zijn. Achteraf gezien, van waar ik nu sta waren het vijventwintig jaren die bol stonden van Licht en Liefde maar ook waarin ik te maken kreeg met verzet. Verzet in de vorm van vooroordelen, minachting, jaloezie en soms zelfs haat.. Soms van mensen vanuit onwetendheid, vanuit hun angst. En soms van mensen die het moeilijk hadden met een collega die het in hun ogen beter deed dan zij, onzekerheid van de ander. Jaren waarin ik me te pletter werkte voor de Spirituele Wereld en het mediumschap.

Er zijn momenten geweest dat ik zwolg in zelfmedelijden, dat ik jankend en gebroken zwoor te stoppen. Het verzet viel mij zwaar… Maar telkens weer als ik dreigde de moed op te geven dan tilde de Spirituele Wereld mij als het ware op en openbaarde zich in mijn ogen weer een wonder via het mediumschap. Een wonder dat ik hard nodig had, dat mij troost en moed gaf om weer dapper door te zetten. Vaak gebogen en gebarsten maar telkens weer genezen en herrezen. Hoe kon het ook anders… dit is wie ik ben, waarvoor ik geboren ben om te doen, al wenste ik toen soms anders.

Nu anno 2015 en bijna 2016 is de wereld een tikkende tijdbom.
Mensen maken het elkaar moeilijk, vele zijn vaak meer begaand met zichzelf dan de ander, gunnen de ander het licht niet in de ogen. Macht, geld en ego dreigen dat wat we werkelijk behoren te doen, elkaar liefhebben, helpen en gelukkig maken, volledig te overschaduwen. De wereld gilt moord en brand..

En nu na vijfentwintig jaar heb ik nog steeds te maken met verzet. Maar ik ervaar het nu als motivatie. Motivatie om nog harder te werken om op mijn manier verzet te plegen tegen die tikkende tijdbom. Om te blijven bijdragen aan dat wat we zo nodig hebben in deze wereld; Licht & Liefde. Het is misschien een druppel op de gloeiende plaat maar het is iets en dat is nog altijd beter dan niets.

Ik weet dat ik niet de enige ben en dat dit geen schreeuw in de leegte is. Ik weet dat er ontzettend veel mensen zijn die in het groot en klein in dienst stellen voor het doorgeven van de boodschap van Licht & Liefde. Dat er vele lichtwerkers zijn, een ieder op zijn/haar manier, die zich daarvoor inzetten en telkens weer in meer of mindere mate met verzet in aanraking komen. Tegen hen zou ik graag willen zeggen; Geef de moed niet op, nooit, never. Je zult geen roem of faam ontvangen, je zal niet rijk worden in de zin van geld. Maar de wetenschap dat je je ondanks alles wel bent blijven inzetten voor een betere wereld maakt het allemaal waard. Accepteer, vergeef en wees de meest oprechte ‘Warrior of the Light’ die je kan wezen. En vergeet nooit dat de mensen die het meest lelijk doen, de meeste liefde nodig hebben. De wereld heeft je nodig, hard nodig. Go and spread the love…unconditionally.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en vooral ’n liefdevol & harmonieus 2016 toe.
Liefs, Anoeska

Deel "Love, Light en de Tikkende Tijdbom" op:

3 reacties op “Love, Light en de Tikkende Tijdbom

  1. This little light of mine,
    I’m gonna let it shine!
    Mooi geschreven … Keep going strong darling!
    The only way is up!
    XxX

Reactiemogelijkheid gesloten.

Geen producten in de winkelwagen.