Lief mens wat ik je graag nog zeggen wil

Ik weet een wens meer of minder…het gaat zo aan ons voorbij, we nemen het vaak voor lief het hoort er nu eenmaal bij. Natuurlijk wens ik je vreugdevolle feestdagen toe maar eigenlijk wens ik je dat elke dag toe dat elke dag een mooie feestdag voor je is. En uiteraard wens ik je een supergelukkig 2017 toe maar in feite wens ik je een zielsgelukkig leven toe.

Maar ‘wensen’ blijft een ‘hopen op..’ nog mooier zou zijn als een wens in realiteit om te zetten is omdat je eraan toe bent, de wereld eraan toe is.. Dus mocht je dit bescheiden kerstschrijfseltje dan toch echt lezen en ik mag iets aanreiken dan zal dat een kerstgeschenk vanuit mijn hart zijn in de vorm van een inzicht. Het inzicht dat we niet mogen vergeten dat wijzelf het in onze macht hebben om een leven lang mooie, inspirerende en gelukkige dagen te kunnen beleven. En dat we zelfs tijdens ‘donkere tijden’ liefde & dankbaarheid kunnen voelen. En dat we dus geen feestdagen als reminder nodig (zouden moeten) hebben om verdraagzaamheid, compassie, en naastenliefde te voelen, om te delen, samen te zijn en lief te hebben. Neem mijn ‘geste’ aan of lap het aan je kerstlaarsje.. Maar hoe het ook zij en wat het bitterzoete, maar ow zo eindeloos mooie, leven voor ons in petto heeft. De keus is er…altijd.

Hele liefdevolle dagen en ‘n zielsgelukkig leven,
veel liefs, Anoeska

Deel "Lief mens wat ik je graag nog zeggen wil" op:

Eén reactie op “Lief mens wat ik je graag nog zeggen wil

Reactiemogelijkheid gesloten.

Geen producten in de winkelwagen.