Laten we eens allemaal dapper doen..

Als deze rijke wereld toch ergens arm aan is dan is het empathie. Het vermogen om ons in te leven en mee te voelen met en in de ander. We ellenbogen ons een baan door het leven. Je ziet het in het groot en in het klein. Het licht in de ogen van de één is een doorn in de ogen van de ander. In het groot.. je hoeft de “kranten” maar open te slaan.. we lezen het, we zien het en gaan weer verder op de orde van de dag. In het klein “de mensch” staat bol van frustraties die zijn/haar leven en gedachten teweeg brengt en is daar zo druk mee dat het blind maakt voor de ander.

Maar hoe zit het eigenlijk met die ander? Wie is die ander?
Duizend en één workshops en cursussen kunnen we volgen en doen om onze ziel te doen begrijpen, om JeZelf (terug) te vinden, om tot Zelf liefde te komen etc.

Helemaal top, maar als we er dan zo bewust van zijn DAT we een ziel hebben, DAT we dus allemaal een ziel hebben en DAT we dus eigenlijk allemaal hetzelfde zijn..waar doen we dan zo moeilijk over?
Wie de ander niet lief heeft, heeft in feite zichzelf dus niet lief! Jouw ziel willen begrijpen, Jezelf (terug) vinden en tot Zelfliefde komen gaat dus niet alleen om het “ikje”..
Elke stap dichter naar de ander is een stap dichter naar JeZelf! Hoe meer je gaat herkennen in elk ander hoe meer je jezelf gaat vinden. Hoe meer je jezelf gaat vinden.. des te meer liefde ga je voelen voor jezelf en de ander.

Empathie is je verbinden met jezelf en de ander zonder enig oordeel.
Empathie & Zelfreflectie… het vraagt moed maar wees dapper. Het is de sleutel tot inzicht; Die ander ben ik en ik ben die ander. Dus wees lief voor de ander… want dat ben jij.

Deel "Laten we eens allemaal dapper doen.." op:

Geen producten in de winkelwagen.