Kusje uit de Hemel

Liefste,…

Ik weet dat je je afvraagt of ik hier goed ben aangekomen in deze wereld en of het goed met me gaat. Ik weet dat je je afvraagt of ik pijn of verdriet heb en dat je soms twijfelt of ik er überhaupt nog wel ben. Ik weet dat je je soms schuldig voelt als er momenten zijn dat je weer moet lachen… even vergeet en weer geniet. Ik zie je dapper je best doen om het leven weer te begrijpen en de verwarrende draad weer probeert op te pakken. Ik zie je mijmeren, wegdromen terug naar betere tijden en voel je breken als het stil wordt en je mij zo mist. Ik hoor je in gedachte tegen mij praten, smeken, bidden en voel je onzekerheid in een toekomst zonder mij. Ik voel je golven van pijn en onbegrip. Pijn die vlijmscherp is, die nooit helemaal zal verdwijnen maar waar ooit de scherpe kantjes vanaf zullen zijn. Ik voel je liefde, liefde die voor jouw gevoel nergens meer heen kan en in je hart opkropt tot een verlammende leegte.

Geloof me, met mij gaat het goed. Ik ken hier geen fysieke noch emotionele pijn zoals die op aarde gevoeld kan worden. Elke ziel arriveert goed in deze dimensie, liefdevol werd ik ontvangen. Ik ben hier niet alleen en ben door liefde omarmt. Achteraf gezien werd er al tijdenlang vol geduld en liefde op mijn komst hier gewacht. Net zo natuurlijk als een geboorte op aarde….en er is maar één weg te gaan. Ik ben niet ver weg, letterlijk verblijf ik in de wereld om jou heen. Niet tastbaar, dus menselijk dat je soms twijfelt of ik er nog wel ben, maar wel voelbaar… En zelfs als verdriet of je hoofdje overheerst en je voelt mij niet… vertrouw er dan op dat ik er ben en ooit zal je mijn aanwezigheid gaan voelen.

Geef jezelf de tijd om je hartje te helen, laat tijd de scherpe kantjes verzachten. En voel je nooit schuldig als je de pijn even vergeet ook niet als het vervaagd… Het is goed om pijn te vergeten, ik weet dat je mij niet vergeet. Het is goed als de leegte ooit weer gevuld raakt met liefde. Ik zou niets liever willen dan jou weer gelukkig te zien. Want al kan jij mij niet zien ik ben wel bij je. Jouw toekomst is belangrijk en moet geleefd worden, het liefst met volle teugen, want het leven op aarde is kostbaar en ongelooflijk mooi. En ik, ik zal wachten. Hier is geen tijd, dus geen moeite, want ik heb alle tijd. Weet dat net zoals jouw liefde voor mij niet tevergeefs is of verdwenen is, zal ook mijn liefde voor jou nooit vervliegen. Dus telkens als je mij nodig hebt ben ik er…. voor jou, met jou. Ik lach als jij lacht, ik leef als jij leeft, ik geniet als jij geniet en als jij huilt zal ik je troosten. Als je kracht nodig hebt zal ik je die geven. Als je roept of fluistert zal ik je horen. En als je stil bent en luistert zal je mij voelen.. Leef je leven elke seconde vol overgave, zo groots als je kan, omdat je van me houdt. En ik leef met je mee, elke stap op jouw levenspad. Dichtbij je, slechts een gedachte, een hartslag van je vandaan. Omdat ik van je hou.

Alle liefs, …

Deel "Kusje uit de Hemel" op:

3 reacties op “Kusje uit de Hemel

  1. Wauw! Wat onwijs mooi en en intens geschreven zeg. 8 juni is mijn vader zn sterfdatum dus dacht laat ik het is lezen. Met een brok in mn keel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten in de winkelwagen.