Soulcation 2023

Vol
SOULCATION 2023
Een onvergetelijk cadeau voor de ziel!
Alleen voor studenten van Mediumschool Amsterdam HemelsWijs.

5 dagen, 4 overnachtingen in een 4 sterren strandhotel op Vlieland! Inclusief ontbijt, diner, lunch, koffie, thee én een doorlopend lesprogramma Mediumschap!

Stap op de veerboot en laat je wegvoeren naar het super relaxte wadden eiland Vlieland! Laat de dagelijkse beslommeringen achter je op het vaste land. Waai uit op het stille uitgestrekte strand en tank energie met je blote voeten in de prachtige Noordzee. Want vijf dagen lang gaan we samen pal aan zee meedeinen op HemelsWijze soulvibes! Zelfs ons leslokaal heeft prachtig uitzicht op zee!
In Strandhotel Seeduyn, dat zo goed als OP het strand staat, krijg je een superior kamer helemaal voor jou alleen tot je beschikking. En dat is wel zo fijn in een midweek zeelucht opsnuiven en waarin je hard zult gaan samenwerken.

De zee horen ruisen bij het ontwaken, wie krijgt daar geen energie van?! Mediumschap, strand, rust, dansen bij 't kampvuur en lekker eten! Het programma van deze bijzondere dagen zal bestaan uit een combinatie van Mediumschap & Spiritualiteit. Maar genieten, plezier hebben en samen uitbundig mooie herinneringen maken is het toch wel het hoofddoel. Ongetwijfeld zullen er ook dit jaar weer tranen van het lachen rollen en zullen we lachen door onze de tranen heen. Alles mag want we gaan samen leren, samen tot ons Zelf komen en samen het leven vieren!

 

 

  • 25, 26, 27, 28, 29 september 2023
  • 10:00
  • Docent: Anoeska Coopman
  • Strandhotel Seeduyn Vlieland - Mediumschool Amsterdam HemelsWijs
  • Ik wil meer informatie
  • 1.100,-
    Dit wil je niet missen!