Mediumschap Level 2 -Start juni 2020 -zaterdagen (vol)

Praktijkgerichte Opleiding Mediumschap/ *Evidential Mediumship - LEVEL 2
Gevorderd Mediumschap & Spiritual Healing - zondagen -

*Evidential Mediumship wil zeggen mediamieke contacten maken en te vertalen die berusten op feiten uit iemands leven. Dit zowel psychic, dus vanuit het energieveld van levenden, als mediamiek via het contact met de overledenen. Niet wazig of zweverig maar hartverwarmende bewijzen!

De bedoeling van Evidential Mediumship, dus het voeren van bewijzen/ feiten die het medium niet kan weten, is om zo liefdevol én helder mogelijk bewustwording teweeg te brengen betreffende de ziel en de onsterfelijkheid. Via Evidential Mediumship tracht een medium te bewijzen dat de ziel, de intelligentie en de liefde altijd blijven bestaan.

Je leert dus communiceren met de ziel, jouw eigen ziel en de ziel van de ander. Dit zorgt ervoor dat je leert luisteren naar jouw eigen ziel waardoor je dus vrijer en gelukkiger gaat voelen en makkelijker jouw levenspad kunt vinden en volgen. En in contacten met de ander (zowel psychic als mediamiek) dat je met feiten uit hun leven komt waardoor je de levenden kan helpen inzichten te verschaffen en de overledenen een stem kunt geven. Dus het voeren van bewijs is belangrijk in het (leren) uitvoeren van Evidential Mediumship maar uiteindelijk draait alles om de ziel en de liefde.

Klik hier als je vragen hebt over het inschrijven. 

 

 

6, 13 & 27 juni, 4, 18 & 25 juli, 29 augustus, 5,12 & 26 september, 3 oktober. 10:00 tot 16:00 (deur open vanaf 9:30) Docent: Anoeska Coopman Mediumschool Amsterdam HemelsWijs € 825

Inschrijven Mediumschap Level 2 -Start juni 2020 -zaterdagen (vol)

Wissen
Ik wil meer informatie