Mediumschap Beginners Level 1- Start: januari 2019 – (vol)

Elke ziel kan de taal van de ziel leren verstaan, jij dus ook!

Praktijkgerichte Opleiding Mediumschap/ *Evidential Mediumship - in 3 levels - 
Geen vooropleiding nodig. Kleine groepen = les op maat! Per level 11 lesdagen van 10:00 tot 16:00. Inschrijving en betaling per level.

Level 1: Basis Mediumschap/ Evidential Mediumship -  (zaterdagen) 
Level 2: Gevorderd Mediumschap & Spiritual Healing
Level 3: Beroepsgerichte training Mediumschap Consulten, Demonstraties & Praktijk

*Evidential Mediumship wil zeggen mediamieke contacten maken en te vertalen die berusten op feiten uit iemands leven. Dit zowel psychic, dus vanuit het energieveld van levenden, als mediamiek via het contact met de overledenen. Niet wazig of zweverig maar hartverwarmende bewijzen!

De bedoeling van Evidential Mediumship, dus het voeren van bewijzen/ feiten die het medium niet kan weten, is om zo liefdevol én helder mogelijk bewustwording teweeg te brengen betreffende de ziel en de onsterfelijkheid. Via Evidential Mediumship tracht een medium te bewijzen dat de ziel, de intelligentie en de liefde altijd blijven bestaan.

Je leert dus communiceren met de ziel, jouw eigen ziel en de ziel van de ander. Dit zorgt ervoor dat je leert luisteren naar jouw eigen ziel waardoor je dus vrijer en gelukkiger gaat voelen en makkelijker jouw levenspad kunt vinden en volgen. En in contacten met de ander (zowel psychic als mediamiek) dat je met feiten uit hun leven komt waardoor je de levenden kan helpen inzichten te verschaffen en de overledenen een stem kunt geven. Dus het voeren van bewijs is belangrijk in het (leren) uitvoeren van Evidential Mediumship maar uiteindelijk draait alles om de ziel en de liefde.

Klik hier voor lesdatums en info LEVEL 2.

Klik hier als je vragen hebt over het inschrijven en onze algemene voorwaarden.

Schrijf je in via de website en plant kosteloos een boom!
Hoe dan? Lees hier alles over HemelsWijs & Tree of Life.

 

12 & 26 januari, 9 februari, 2, 16 & 30 maart, 13 april, 11 & 25 mei, 8 & 22 juni 2019 10:00 tot 16:00 (deur open vanaf 9:30) Docent: Anoeska Coopman Mediumschool Amsterdam HemelsWijs € 825 Inclusief koffie & thee. Graag zelf je lunch meenemen.

Inschrijven Mediumschap Beginners Level 1- Start: januari 2019 – (vol)

Wissen
Ik wil meer informatie