Lezing Tree of Life – Pauline Versteegh

22 November 2018: Lezing over Tree of Life gegeven door Pauline Versteegh

Sinds oktober 2017 is Mediumschool Amsterdam Hemelswijs partner geworden van het project Tree of life van Stichting Het Kan Wel! Een prachtig initiatief dat start bij het planten van een boom om het klimaat in de wereld te herstellen en vervolgens een hele reeks aan mooie projecten tot gevolg heeft.

Het is het initiatief van Pauline Versteegh die in 2000 tegen alle adviezen in haar boeltje gepakt heeft om tussen ca. 25.000 vluchtelingen en ontheemden te wonen en werken in Togo, West-Afrika. Deze mensen werden genegeerd door de wereld en dreigden ten onder te gaan aan een humanitaire ramp. In de jaren die volgden heeft Pauline samen met de Togolese overheid de situatie omgekeerd en hebben de mensen een nieuwe toekomst kunnen opbouwen in hun eigen gebied. Op momenten dat het zwaar was en ze het niet meer zag zitten, steunde Pauline op haar geloof. Ze beloofde zichzelf dat als het zou lukken en ze zou de tijd in de woestenij overleven dat ze iedereen in Nederland duidelijk zou maken dat de meest onmogelijke dingen kunnen: Het Kan Wel! als antwoord op al degenen die haar voor gek verklaarden en zeiden dat het niet kon.

Op 22 november 2018 komt Pauline vertellen over die periode, maar ook over de prachtige initiatieven die zij als vervolg heeft gestart. Stichting Het Kan Wel! plant bomen in Togo voor een verbetering van het wereldwijde klimaat en de bestrijding van de verwoestijning van Afrika. Beiden zijn levensgevaarlijk voor het voortbestaan van al het leven op aarde. We kunnen zelf bepalen hoe onze toekomst eruit ziet. Wat we daaraan kunnen doen deelt ze met liefde.

 

Lees hier alles over HemelsWijs & Tree of Life.

22 november 2018 20:00 tot 21:30 (deur open vanaf 19:30) Spreker: Pauline Versteegh HemelsWijs

10,00

Entree wordt omgezet in bomen! Opbrengst van de avond gaat naar Tree of Life!

Inschrijven Lezing Tree of Life – Pauline Versteegh

Ik wil meer informatie