LEZING PURE LIFE – IVO VALKENBURG

28 September 2018 lezing PURE LIFE gegeven door Ivo Valkenburg

‘Een pleidooi voor de liefde als wettig betaalmiddel’ 

Steeds meer mensen durven te vertrouwen op de kracht van liefde. Artsen, journalisten, architecten, leraren, studenten, managers, ondernemers en wetenschappers. Mannen, vrouwen en kinderen. Uit alle landen van de wereld. Vanuit elke religie, levensbeschouwing, politieke overtuiging of status. Ze hebben allemaal besloten weer volop mens te zijn. Om echt thuis te komen bij zichzelf, de medemens, de natuur en de samenleving. Om de zin van het leven te vinden in het uitschenken van het authentieke Zelf.

Waar mensen vernieuwen, ontstaat ook vernieuwing en vitaliteit in bedrijven en organisaties. Klassieke organisatie- en verdienmodellen, gebaseerd op angst, controle en beheersing, worden stapje voor stapje ingeruild voor nieuwe structuren op basis van betekenis, vrijheid en autonomie. Op de website www.lovemadevisible.eu heeft Ivo Valkenburg reeds honderden praktische voorbeelden hiervan vermeld.

Tijdens de bijeenkomst bij Hemelswijs staan wat Ivo betreft drie kernvragen centraal:

  • Waarom is het de moeite waard om de liefde als uitgangspunt te nemen?
  • Wat levert de liefde ons op?
  • Hoe breng je de liefde in praktijk?

Ivo Valkenburg (Apeldoorn, 1966) staat voor het mogelijk maken van een economie van welzijn en geluk. Hij gaat voor wezenlijke vernieuwing van klassieke denkmodellen en de praktische toepassing daarvan. Daarbij kijkt hij verder dan alleen de materiële kant van het leven. Als hoogste ideaal beschouwt hij dat de mens opnieuw overeenkomt met het goddelijke model dat hij in zichzelf meedraagt.

Ivo is al dertig jaar actief in het bedrijfsleven. Zijn focus ligt op het zichtbaar maken van hoe mooi onze samenleving kan zijn, het begeleiden van bedrijven en instellingen om vanuit nieuw bewustzijn te werken, het helpen van mensen om de kracht van het hart te ervaren en te integreren in het dagelijkse leven, het schrijven van boeken en artikelen, en het op internationaal vlak geven van lezingen over liefde.

Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid om het boek "Pure Life - A Plea for Love as Legal Tender" (Engelstalig) aan te schaffen en eventueel door Ivo Valkenburg te laten signeren. Prijs van het boek: €12,99

www.ivovalkenburg.nl

28 september 2018 20:00 tot 21:30 (deur open vanaf 19:30) Spreker: Ivo Valkenburg HemelsWijs

10,00

Signeersessie na afloop van de lezing.

Inschrijven LEZING PURE LIFE – IVO VALKENBURG

Uitverkocht

Ik wil meer informatie