Lezing Nabij-de-Dood Ervaringen – Bob Coppes

21-01- 2021: Lezing Bijna Dood Ervaringen geven door Bob Coppes.

Bob (Christophor) Coppes is doctor in de economische wetenschappen en heeft jaren gewerkt aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft een commerciële functie bij een Franse Bank gehad en werkt nu als toezichthouder bij De Nederlandsche Bank. Tevens is Bob voorzitter geweest van het Netwerk Nabij-de-doodervaringen (voorheen Merkawah), de Nederlandse zusterorganisatie van de International Association for Near-Death Studies (IANDS). Zijn overtuiging dat Nabij-de-Dood Ervaringen (NDE-en) werkelijke spirituele ervaringen zijn, ontstond toen hij in 1979 het boek Life after Life van Raymond Moody las. Enkele jaren geleden schreef hij zelf het boek Bijna Dood Ervaringen en Wereldreligies waarin hij de essenties van de NDE-en vergeleek met die van de vijf grote religies. En publiceerde hij via Ankh Hermes het boek In harmonie met het Licht, waarin hij de belangrijkste boodschappen van NDE-ers weergeeft.

 

In zijn lezing bij HemelsWijs zal hij ingaan op de essenties van NDE-en en uitleggen dat deze overweldigende en ingrijpende ervaringen een life-changer zijn voor degene die hem krijgt. Hij zal de belangrijkste karakteristieken van de ervaringen bespreken, en beredeneren dat wij allemaal al de perfecte liefde al in ons hebben, maar dat we die nog wel tot uitdrukking moeten brengen. Ook zal hij vertellen over het wetenschappelijke onderzoek naar NDE-en. Maar bovenal zal hij proberen uit te leggen dat de dood niet het einde is en dat NDE-en uitwijzen dat we allemaal heel nauw verbonden zijn met alles en iedereen. Als we ons dat elke dag gaan realiseren, zal het ons veel beter gaan. Ieder voor zich, maar ook allemaal samen. De kwaliteit van leven wordt beter.

 

Na afloop is er de mogelijkheid om het boek In harmonie met het Licht aan te schaffen en eventueel door Bob Coppens te laten signeren. Prijs van het boek: € 20,=

www.bobcoppes.com

 

21 januari 2021 20:00 tot 21:30 (deur open vanaf 19:30) Spreker: Bob Coppens Mediumschool Amsterdam HemelsWijs

10,00

Signeersessie na afloop van de lezing.

Inschrijven Lezing Nabij-de-Dood Ervaringen – Bob Coppes

Ik wil meer informatie