29/10/20 LEZING De Spirituele Wereld & Mediumschap – Anoeska Coopman

29 oktober 2020: Gratis lezing én 'vraag & antwoord' over Mediumschap & de Spirituele Wereld gegeven door Anoeska Coopman.

Al drie decennia houdt zij zich bezig met het mediumschap en heeft in die jaren een schat aan kennis en wijsheid opgedaan. Tijdens deze avond zal Anoeska dit met je delen. En uiteraard is er ook gelegenheid om je eventuele vragen te stellen.

"Mediumschap en (zelf)liefde, wat heeft het één met het ander te maken? Wat kan mediumschap voor mijn leven betekenen? Bestaan er slechte geesten en is mediumschap gevaarlijk? Hoe kom ik bij mijn gevoel? Hoe leer ik naar mijn gevoel te luisteren en de juiste beslissingen voor mijzelf te nemen? Waar zit mijn ziel en hoe kan ik leren luisteren naar mijn ziel? Wat gebeurt er als je dood gaat? Zijn er zielen die blijven dolen? Hoe weet ik dat wat ik doorkrijg of dat van mij is of van een ander of van de Spirituele Wereld? Is mediumschap voor iedereen of is het alleen voor 'uitverkorenen'? Kan je mediumschap leren? Moet je daarvoor naar school? ”.

Lees hier 'Wie is Anoeska?'

 

Wil je bij deze avond aanwezig zijn dan is reserveren noodzakelijk!

29 oktober 20:00 tot (deur open vanaf 19:30) Anoeska Coopman HemelsWijs

0,00

Inclusief koffie & thee

Inschrijven 29/10/20 LEZING De Spirituele Wereld & Mediumschap – Anoeska Coopman

Ik wil meer informatie