HemelsWijs Medium Anoeska Coopman
 

Lezingen

lezingen HemelsWijs

 
Mediumschool Amsterdam HemelsWijs Lezing Mediumschap

Lezing en 'Vraag & Antwoord'

22 SEPTEMBER:  Lezing én 'Vraag & Antwoord' over Mediumschap & de Spirituele Wereld gegeven door Anoeska Coopman. VOL!

"Mediumschap en (zelf)liefde, wat heeft het één met het ander te maken? Wat kan mediumschap voor mijn leven betekenen?  Bestaan er slechte geesten en is mediumschap gevaarlijk? Hoe kom ik bij mijn gevoel? Hoe leer ik naar mijn gevoel te luisteren en de juiste beslissingen voor mijzelf te nemen? Waar zit mijn ziel en hoe kan ik leren luisteren naar mijn ziel? Wat gebeurt er als je dood gaat? Zijn er zielen die blijven dolen? Hoe weet ik dat wat ik doorkrijg of dat van mij is of van een ander of van de Spirituele Wereld? Is mediumschap voor iedereen of is het alleen voor 'uitverkorenen'? Kan je mediumschap leren? Moet je daarvoor naar school? ”

Dit is een kleine greep uit de 1001 vragen die met grote regelmaat aan mij gesteld worden. En natuurlijk ben ik geen alleswetend orakel. Maar na 26 jaar actief in het mediumschap hoop ik wel over enige wijsheid hierin te beschikken. De exacte waarheid heeft niemand in pacht, niemand, niet één ziel hier op aarde. Pas als we zelf gaan hemelen zullen we het weten en dat is maar goed ook. Toch zijn er genoeg vragen waarbij ik je kan helpen het antwoord te vinden door mijn jarenlange ervaring met de Spirituele Wereld, in het mediumschap en met de BDE (Bijna Dood Ervaring) die ik mee heb moeten maken.

Voel je welkom!
Liefs, Anoeska 

Spreker: Anoeska Coopman
Tijden: 20:00 - 21:30 - deur open vanaf 19:30
Entree: Gratis
Locatie: Mediumschool Amsterdam HemelsWijs
Reserveren kun je doen via het onderstaande formulier. (Wil je bij deze avond aanwezig zijn dan is reserveren noodzakelijk)

 

Inschrijven lezing:

Vertaal deze website