HemelsWijs Medium Anoeska Coopman
 

OPLEIDING, CURSUSSEN & WORKSHOPS

Een overzicht van de opleidingen, cursussen en workshops Mediumschap van Mediumschool Amsterdam HemelsWijs. Informatie aanvragen en/of inschrijven kun je doen via ons inschrijfformulier dat te vinden is onderaan deze pagina.

 

Praktijkgerichte Opleiding Mediumschap

Opleiding Mediumschap Mediumschool Amsterdam HemelsWijs

Praktijkgerichte Opleiding Mediumschap/ *Evidential Mediumship - in 3 levels -
Per level 11 lesdagen van 10:00 tot 16:00
Kleine groepen = les op maat! Inschrijving en betaling per level.

Level 1 Beginners: Basis mediumschap/ Evidential Mediumship
Level 2 Intermediate: Gevorderd mediumschap & Spiritual healing
Level 3 Advanced: Beroepsgerichte training Mediumschap Consulten, Demonstraties & Praktijk

*Evidential Mediumship wil zeggen mediamieke contacten maken en te vertalen die berusten op feiten uit iemands leven. Dit zowel psychic, dus vanuit het energieveld van levenden, als mediamiek via het contact met de overledenen. Niet wazig of zweverig maar hartverwarmende bewijzen!

De bedoeling van Evidential Mediumship, dus het voeren van bewijzen/ feiten die het medium niet kan weten, is om zo liefdevol én helder mogelijk bewustwording teweeg te brengen betreffende de ziel en de onsterfelijkheid. Via Evidential Mediumship tracht een medium te bewijzen dat de ziel, de intelligentie en de liefde altijd blijven bestaan.

Je leert dus communiceren met de ziel, jouw eigen ziel en de ziel van de ander. Dit zorgt ervoor dat je leert luisteren naar jouw eigen ziel waardoor je dus vrijer en gelukkiger gaat voelen en makkelijker jouw levenspad kunt vinden en volgen. En in contacten met de ander (zowel psychic als mediamiek) dat je met feiten uit hun leven komt waardoor je de levenden kan helpen inzichten te verschaffen en de overledenen een stem kunt geven. Dus het voeren van bewijs is belangrijk in het (leren) uitvoeren van Evidential Mediumship maar uiteindelijk draait alles om de ziel en de liefde.


INSCHRIJVINGEN VOOR 2018 GEOPEND!

Level 2  groep 7 start Februari 2018 (zondagen):
Lesdagen: 18 februari, 18 maart, 8 & 22 april, 13 mei, 3 & 24 juni, 15 & 29 juli, 16 & 30 september. Level 3: datums volgen nog.

Level 1 groep 8 start Februari 2018 (zaterdagen):
Lesdagen: 17 februari, 17 maart, 7 & 21 april, 12 mei, 2 & 23 juni, 14 & 21 juli, 15 & 29 september. Level 2-2019: 13 & 27 januari, 10 februari, 3 & 24 maart, 7 april, 12 & 26 mei, 16 & 30 juni, 14 juli. Level 3: datums volgen nog.

Level 1 groep 9 start Mei 2018 (zaterdagen):
Level 1: 5 mei, 16 juni, 7 & 28 juli, 8 & 22 september, 13 oktober, 3 & 24 november, 1 december. Level 2 - 2019: 13 & 27 januari, 10 februari, 3 & 24 maart, 7 april, 12 & 26 mei, 16 & 30 juni, 14 juli. Level 3: datums volgen nog.

Docent: Anoeska Coopman
Lestijden: 10:00 - 16:00
Lesgeld: € 825,= per level.
Locatie: HemelsWijs Mediumschool Amsterdam
Contact opnemen of inschrijven kun je doen via dit formulier of mailen naar: hemelswijs@hemelswijs.nl

 
Anoeska Coopman Mediumschool Amsterdam HemelsWijs

Lezing: De Spirituele Wereld & Mediumschap

22 SEPTEMBER: Lezing én 'Vraag & Antwoord' over Mediumschap & de Spirituele Wereld gegeven door Anoeska Coopman. VOL!

"Mediumschap en (zelf)liefde, wat heeft het één met het ander te maken? Wat kan mediumschap voor mijn leven betekenen? Bestaan er slechte geesten en is mediumschap gevaarlijk? Hoe kom ik bij mijn gevoel? Hoe leer ik naar mijn gevoel te luisteren en de juiste beslissingen voor mijzelf te nemen? Waar zit mijn ziel en hoe kan ik leren luisteren naar mijn ziel? Wat gebeurt er als je dood gaat? Zijn er zielen die blijven dolen? Hoe weet ik dat wat ik doorkrijg of dat van mij is of van een ander of van de Spirituele Wereld? Is mediumschap voor iedereen of is het alleen voor 'uitverkorenen'? Kan je mediumschap leren? Moet je daarvoor naar school? ”

Klik hier voor het blog over deze lezing.

Spreker: Anoeska Coopman
Tijden: 20:00 - 21:30 - deur open vanaf 19:30
Entree: Gratis!
Locatie: Mediumschool Amsterdam HemelsWijs
Reserveren kun je doen via het formulier hier onderaan deze pagina. (Wil je bij deze avond aanwezig zijn dan is reserveren noodzakelijk!)

 
Mediumschool Amsterdam Spirit Art

SPIRIT ART

Tweedaagse workshop: 29 & 30 SEPTEMBER
Basis mediumschap vereist.

Tijdens deze Tweedaagse workshop ga je in samenwerking met de spirituele wereld leren portretten te tekenen via én van overledenen.
Je hoeft niet te kunnen tekenen want dat gaat gastdocent én medium Tjitske van der Tol je leren! Zij gaat je leren om via onze intuïtieve kant, onze rechter hersenhelft, te tekenen.

Je leert dus de basis technieken om een portret te maken. Hoe we de juiste verhoudingen van een portret gaan neerzetten. Maar ook de ogen, neus, mond, oren en haar. En je leert een portret te maken in samenwerking met Spirit dus via je rechter hersenhelft. Tevens zal Tjitske je leren dat tekenen een geweldige meditatietechniek is. Kortom een workshop die je niet wilt missen!

Tijden: 10:00 - 16:00
Gastdocent:
Tjitske van der Tol
Lesgeld: € 160,= incl. materiaal, koffie & thee. Graag zelf je lunch meenemen.
Locatie: Mediumschool Amsterdam HemelsWijs
Inschrijven kun je doen via het inschrijfformulier hier onderaan de pagina.

 
Mediumschool Amsterdam HemelsWijs

STER KLAS 'The sky is not the limit!'

START OKTOBER STER KLAS 2017
Niveau: gevorderden.  
(vol)
In deze klas zullen ster(ke) mediums ontstaan en rijzen! Mediums die na het doorlopen van deze klas er klaar voor zijn om uitmuntende consulten te geven en zonder aarzeling betrouwbaar kunnen demonstreren. Een jaar lang persoonlijke begeleiding om zo het beste uit jouw mediumschap te halen!

In de STER klas wordt aandacht besteed aan:
* Jouw persoonlijke groei- klassikaal & individueel .
* Kennis over de Spirituele Wereld.
* Boost jouw Mediumschap - 'De sprong van gemiddeld naar uitstekend'.
* Consulten - div. onderdelen o.a voor "Mystery Guests".
* Demonstatie Mediumschap - div. onderdelen o.a 2 demonstraties bij HemelsWijs.
* "De praktijk": Alles rondom het opzetten en runnen van een praktijk.

Lesdagen Ster Klas 2017: 10:00 - 16:00:
14 & 15 oktober, *11 & 12 november, *9 & 10 december, 13 & 14 januari, *10 & 11 februari, *10 & 11 maart. * Lesdagen van 10:00 - 22:00: 11 november, 9 december, 10 februari, 10 maart.
Terugkomdagen: 27 mei & 2 september.

Deze klas is voor gevorderde mediums die de basis van het "Evidential Mediumship" machtig zijn. Voor die mediums die het meest uit hun mediumschap willen halen om zo een gezonde praktijk te kunnen starten of te behouden. Die bereid zijn het om hard te werken en elke ziel te willen dienen vanuit hun ziel, via consulten en demonstraties.

Docent: Anoeska Coopman
Lesgeld: € 975,=
Locatie: Mediumschool Amsterdam HemelsWijs

Inschrijven voor de Ster Klas of er meer over willen weten? Vul dan dit formulier in en Anoeska Coopman mailt je zo snel mogelijk terug.

 
WORKSHOP HEALING Mediumschool Amsterdam HemelsWijs

HEALING

Tweedaagse workshop: 27 & 28 OKTOBER
Niveau: beginners tot gevorderden.
(Nog 3 plaatsen vrij!)

Healers zijn geen artsen, kunnen dus niet genezen en stellen geen medische diagnose. Maar wel is healing een prachtige ondersteuning op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Healing kan pijnverlichtend werken, inzicht en rust-gevend zijn. Healing geven kun je leren! Deze workshop die gegeven wordt door medium en gastdocent Colette Soester, die zich al ruim 15 jaar bezighoudt met diverse vormen van healing, is tevens een mooie aanvulling op de cursus Mediumschap. Maar ook goed te doen voor een beginner.

Tijden: 10:00 - 16:00
Gastdocent: Colette Soester
Lesgeld: € 150,= incl. koffie & thee. Graag zelf je lunch meenemen.
Locatie: Mediumschool Amsterdam HemelsWijs
Inschrijven kun je doen via het inschrijfformulier hier onderaan de pagina.

 
Mediumschap en Muziek HemelsWijs Workshop

Workshop: Mediumschap & Muziek

19 NOVEMBER 2017
Niveau: gevorderden. 

Dat muziek 'iets' met ons kan doen is duidelijk. Maar wat kun je er allemaal mee doen in jouw mediumschap? En hoe? Kan de Spirituele Wereld met ons communiceren via muziek? En hoe vertaal je dat dan? En psychic.. kan je de ziel van de ander horen zingen? Ja, dat kan allemaal! Tijdens deze workshop gaan we ons daarin verdiepen en er praktisch mee aan het werk. Je hoeft geen instrument te bespelen of goed te kunnen zingen. "De ziel zingt een lied, het hart neuriet zachtjes mee.. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren en meedansen op de melodie van de liefde"

Tijden: 10:00 16:00
Lesgeld: € 75,= incl. koffie en thee. Graag zelf je lunch meenemen.
Docent: Anoeska Coopman
Locatie: HemelsWijs Mediumschool Amsterdam
Schrijf je in via ons inschrijfformulier of mail naar: hemelswijs@hemelswijs.nl

 

 
HemelsWijs Consulten Training Mediumschap.

CONSULTEN TRAINING

25 & 26 NOVEMBER 2017
Niveau: half gevorderden - gevorderden

Een privé consult is niet zomaar gaan zitten en maar afwachten wat jouw mediumschap voor de cliënt  kan betekenen. Het is vlot en helder aanvoelen wat de kwestie of het verlangen van de cliënt is zonder enig uitleg van de cliënt zelf. Tevens is het dan weten en aanvoelen hoe je stap voor stap zult moeten gaan werken om zo de cliënt effectief van dienst te kunnen zijn middels een waardevol consult. Tweedaagse consulten training: Psychic consulten & Mediamiek consulten. We trainen en doorlopen de opzet en elke fase van een consult van 'binnenkomst tot afsluiten'.

Docent: Anoeska Coopman
Tijden: 10:00 - 16:00
Lesgeld: € 150,=
Inschrijven kun je doen via dit inschrijfformulier.

 
Demonstratie Mediumschap Training HemelsWijs

Demonstratie, Presentatie & de Boodschap!

30, 31 MAART & 1 APRIL
Studenten demonstratie: 5 APRIL - 2018
Niveau: gevorderden tot expert.
Inschrijving geopend.

Goed het mediumschap kunnen demonstreren voor publiek is een vak apart! Tijdens deze workshop leggen we alle ins & outs aangaande het demonstreren onder de loep. Technieken, presentatie en hoe vertolk je de boodschap het komt allemaal aan bod. Een driedaagse training plus een avond waar elke deelnemer voor publiek bij HemelsWijs zal demonstreren!  (Beperkt aantal deelnemers, vol = vol)

Tijden driedaagse training: 10:00 - 16:00
Tijden demonstratie: 19:00 - 22:00
Docent: Anoeska Coopman
Lesgeld: € 245,= incl. koffie & thee. Graag zelf je lunch meenemen.
Locatie: HemelsWijs Mediumschool Amsterdam
Inschrijven kun je doen via dit inschrijfformulier.

 
Mediumschap Lessen Trainingen HemelsWijs

Mediumschap De Optima Forma Groep

UNIEK! Alleen bij HemelsWijs!
DE OPTIMA FORMA GROEP
-minimaal basiskennis (level 1) Evidential Mediumship vereist-

De optima forma Groep zijn groepstrainingen/lessen voor mediums die de basis van het mentaal mediumschap beheersen en hun mediumschap in optimale conditie willen krijgen en behouden. Demonstreren en het geven van consulten, alles komt aan bod. Van (half)gevorderde tot expert, voel je welkom!

De unieke mogelijkheid om wekelijks te trainen en lessen te volgen middels een strippenkaart systeem! Elke kaart staat voor 10 avonden trainen/lessen en de kaart is een half jaar geldig. Jij bepaalt dus wanneer je op les komt! En kan je er na 10 keer geen genoeg van krijgen? Geen probleem! De Optima Forma groep stopt niet maar gaat het hele jaar door! De kaart kun je kopen bij aanvang van je eerste les. Of alvast te reserveren via mail wil je zeker zijn van jouw plek in de groep, want vol = vol! Bijna (!) elke dinsdagavond. Hieronder de exacte datums:

2017: 
10, 17, 24 & 31 januari, 7, 21 & 28 februari, 7, 14, 21, & 28 maart, 4, 11, & 18 april, 9, 16, 23 & 30 mei, 6, 13, 20 & 27 juni, 4, 11, 18 & 25 juli, Augustus gesloten, 5, 12, 19 & 26 september, 3, 10, & 17 oktober, 7, 14, 21, & 28 november, 5, 12 & 19 december.

Tijden: 20:00 - 22:15
Kosten per kaart (10 lessen): € 150,=
Proefles: € 15,=
Docent: Anoeska Coopman
Inschrijven kun je doen via dit inschrijfformulier.

 

Informatie/Inschrijf- formulier

Vertaal deze website