HemelsWijs Medium Anoeska Coopman
 

Wie is het medium Anoeska?

Anoeska Coopman

Anoeska Coopman

Anoeska Coopman is geboren in 1970 te Amsterdam. Mediumschap zit haar van generatie op generatie in het bloed. Vanaf kinds af aan heeft zij contact met de mensen vanuit de Spirituele Wereld. Vele mensen denken "dood is dood". Als medium ziet zij het als haar taak het tegendeel te bewijzen. Tevens werkt zij graag voor mensen via privé consulten om hen van inzichten te voorzien waarmee zij verder kunnen in het leven.

Rond haar twintigste levensjaar is zij zich serieus in de materie gaan verdiepen. En op haar drieëndertigste begonnen met het geven van privéconsulten in haar praktijk en demonstraties Mediumschap voor publiek in Nederland en ver daarbuiten. En ondanks dat het Mediumschap een aangeboren talent is heeft zij hard moeten trainen, o.a op het Arthur Findlay College in Engeland, om tot een hoog niveau te kunnen komen. Mediums dragen immers een grote verantwoordelijkheid met zich mee. En zij is er niet de persoon naar om het publiek en de clienten met een “wollig” verhaal af te schepen.

Jarenlang heeft zij met veel plezier een druk bezocht Spiritueel centrum in Amsterdam gehad. En uiteindelijk in 2011 Mediumschool Amsterdam ‘HemelsWijs’ opgericht. Bij ‘Hemelswijs’ geeft zij les in Mediumschap, privéconsulten én demonstraties Mediumschap voor publiek. Al met al kun je rustig stellen dat Mediumschap een ‘way of life’ voor haar is.

Als mens staat zij nuchter en met een gezonde dosis humor in het leven. ’Niets menselijks is mij vreemd’ zoals zij zelf vaak zegt en met liefde dient zij elke ziel. Volgens Anoeska is dat de reden waarom wij hier op deze aardbol geboren zijn: Om elkaar te helpen en vooral Liefde te Zijn.

 

 

Ervaring:

Begonnen als "puppy" in 1990.
Officieel demonstraties en consulten sinds 2003.
Spiritueel Centrum ( te Amsterdam) opgericht en bestuurd van 2005 t/m 2010.
Oprichtster van Hemelswijs 2011 tot heden.

Bekwaam in:
Mentaal Mediumschap - Demonstratie & Consulten
Healing Mediumschap
Trance Mediumschap
Meditatie

Vertaal deze website