Numerologie & de Symboliek van Cijfers

Numerologie is een geloof in de mystieke betekenis van getallen en hun invloed op het menselijk leven. Het wordt vaak beschouwd als een vorm van pseudowetenschap of metafysica. De praktijk omvat het toekennen van numerieke waarden aan letters van het alfabet en vervolgens het interpreteren van de betekenis van deze getallen op verschillende manieren.

Lees verder

Mindfulness in het Dagelijks Leven

Naast meditatie is mindfulness een andere waardevolle praktijk die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in het dagelijks leven. Het houdt in dat we bewust aanwezig zijn op het moment, zonder oordeel. Door mindfulness te cultiveren, kunnen we meer waardering krijgen voor de eenvoudige geneugten van het leven en een diepere verbinding ervaren met onszelf en anderen. […]

Lees verder

Pendelen: Een Swingende Dialoog met het Universum

Welkom in de fascinerende wereld van pendelen, waar een eenvoudige slingerbeweging een dialoog opent met het universum! Of je nu nieuwsgierig bent naar deze praktijk of al een doorgewinterde pendelaar bent, laten we samen een speelse duik nemen in de kunst van het pendelen en ontdekken hoe het deuren opent naar onbekende rijken.

Lees verder

Het Ouija Bord: Een Nuchtere Blik op een Mystiek Spel

Het Ouija bord, een iconisch symbool van mysterie en bovennatuurlijke nieuwsgierigheid, heeft zijn oorsprong in de 19e eeuw en heeft sindsdien talloze mensen gefascineerd. Maar laten we eens een nuchtere duik nemen in de geschiedenis van dit intrigerende bordspel en ontdekken hoe het allemaal begon.

Lees verder

Het Ego Ontmaskerd: Een Spirituele Reis naar Zelfinzicht

In de diepste krochten van ons bewustzijn ligt het ego verscholen, een complex web van zelfbeeld en identificatie dat ons vaak gevangen houdt in ‘n denkbeeldige wereld van gescheidenheid. Maar wat als we de sluier zouden lichten en het ego zouden ontmaskeren als een obstakel op onze spirituele reis?

Lees verder

Reïncarnatie in het kort

Reïncarnatie is het geloof of de filosofie dat de ziel of het bewustzijn na de dood van het ene lichaam naar het andere overgaat. Met andere woorden, het houdt in dat een individu na de dood terugkeert in een nieuw fysiek lichaam om verdere ervaringen op te doen, lessen te leren of spiritueel te evolueren.

Lees verder

Wat is Tarot?

Tarot is een kaartspel dat traditioneel wordt gebruikt voor divinatie, zelfontdekking en spirituele reflectie. Het bestaat uit een deck van 78 kaarten, onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: de Grote Arcana en de Kleine Arcana.

Lees verder

Geen producten in de winkelwagen.