Toegepaste meditatie in het dagelijks leven

Heb je ooit het gevoel gehad dat je leven een constante race tegen de klok is, vol stress en zonder moment van rust? In onze hedendaagse, hectische wereld is het vinden van innerlijke vrede belangrijker dan ooit. Hier komt Toegepaste meditatie om de hoek kijken.

Lees verder

Slaapmeditatie: voor een betere nachtrust

Heb je moeite met inslapen of doorslapen? Dan is slaapmeditatie misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent. Deze vorm van meditatie helpt je geest tot rust te brengen en bereidt je lichaam voor op een diepe en herstellende slaap. Maar wat is meditatie slapen precies en hoe kan het jou helpen om beter te slapen? Lees verder om meer te ontdekken over deze effectieve techniek.

Lees verder

De wonderen van Mantra meditatie

Ben je op zoek naar een manier om innerlijke rust en helderheid te vinden? Mantra meditatie kan de sleutel zijn tot een diepere verbinding met jezelf en het universum. Deze vorm van meditatie gebruikt herhalende klanken om de geest te focussen en te transformeren, waardoor je een staat van diepe ontspanning en bewustzijn kunt bereiken.

Lees verder

Ontdek de kracht van ademhalingsmeditatie

Heb je ooit het gevoel gehad dat je een pauze nodig hebt van de dagelijkse drukte? Ademhalingsmeditatie kan de oplossing zijn waar je naar zoekt. Deze vorm van meditatie helpt je om je te concentreren op het meest fundamentele aspect van je leven: je ademhaling. Door je adem te reguleren, kun je een diepere staat van rust en helderheid bereiken. Maar wat maakt deze praktijk zo speciaal, en hoe kun je beginnen? Laten we dat samen ontdekken.

Lees verder

Paranormale begaafdheid

Vaak horen we mensen praten over paranormale begaafdheid, maar wat betekent paranormaal begaafd eigenlijk? Kun je begaafd zijn en zo ja, wat zijn de paranormaal begaafd symptomen? Met een groeiende interesse in paranormale begaafdheid en een verlangen om de onzichtbare wereld om ons heen te verkennen, blijft dit onderwerp mensen intrigeren en inspireren.

Lees verder

Ontdek de wonderen van telepathie

Telepathie is een fascinerend fenomeen waarbij mensen informatie kunnen uitwisselen zonder gebruik te maken van traditionele communicatiemiddelen zoals spraak of schrift. Telepathie is een mysterieus concept dat al eeuwenlang de interesse van mensen heeft gewekt. Het staat ook wel bekend als gedachten lezen, maar wat is telepathie eigenlijk?

Lees verder

Mantra's

Mantra

Mantra’s zijn heilige klanken, woorden of zinnen die een diepe, spirituele betekenis en kracht dragen. Mantra’s worden al eeuwenlang gebruikt en gekoesterd in verschillende culturen en tradities over de hele wereld.

Lees verder

Numerologie & de Symboliek van Cijfers

Numerologie is een geloof in de mystieke betekenis van getallen en hun invloed op het menselijk leven. Het wordt vaak beschouwd als een vorm van pseudowetenschap of metafysica. De praktijk omvat het toekennen van numerieke waarden aan letters van het alfabet en vervolgens het interpreteren van de betekenis van deze getallen op verschillende manieren.

Lees verder

Mindfulness in het Dagelijks Leven

Naast meditatie is mindfulness een andere waardevolle praktijk die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in het dagelijks leven. Het houdt in dat we bewust aanwezig zijn op het moment, zonder oordeel. Door mindfulness te cultiveren, kunnen we meer waardering krijgen voor de eenvoudige geneugten van het leven en een diepere verbinding ervaren met onszelf en anderen.

Lees verder

Pendelen: Een Swingende Dialoog met het Universum

Welkom in de fascinerende wereld van pendelen, waar een eenvoudige slingerbeweging een dialoog opent met het universum! Of je nu nieuwsgierig bent naar deze praktijk of al een doorgewinterde pendelaar bent, laten we samen een speelse duik nemen in de kunst van het pendelen en ontdekken hoe het deuren opent naar onbekende rijken.

Lees verder

Het Ouija Bord: Een Nuchtere Blik op een Mystiek Spel

Het Ouija bord, een iconisch symbool van mysterie en bovennatuurlijke nieuwsgierigheid, heeft zijn oorsprong in de 19e eeuw en heeft sindsdien talloze mensen gefascineerd. Maar laten we eens een nuchtere duik nemen in de geschiedenis van dit intrigerende bordspel en ontdekken hoe het allemaal begon.

Lees verder

Het Ego Ontmaskerd: Een Spirituele Reis naar Zelfinzicht

In de diepste krochten van ons bewustzijn ligt het ego verscholen, een complex web van zelfbeeld en identificatie dat ons vaak gevangen houdt in ‘n denkbeeldige wereld van gescheidenheid. Maar wat als we de sluier zouden lichten en het ego zouden ontmaskeren als een obstakel op onze spirituele reis?

Lees verder

Reïncarnatie in het kort

Reïncarnatie is het geloof of de filosofie dat de ziel of het bewustzijn na de dood van het ene lichaam naar het andere overgaat. Met andere woorden, het houdt in dat een individu na de dood terugkeert in een nieuw fysiek lichaam om verdere ervaringen op te doen, lessen te leren of spiritueel te evolueren.

Lees verder

Wat is Tarot?

Tarot is een kaartspel dat traditioneel wordt gebruikt voor divinatie, zelfontdekking en spirituele reflectie. Het bestaat uit een deck van 78 kaarten, onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: de Grote Arcana en de Kleine Arcana.

Lees verder

Día de los Muertos

Hét kleurrijke Mexicaans feest om de doden te herdenken Dia de los Muertos, is een kleurrijk en levendig Mexicaans feest dat de doden eert en herdenkt. In plaats van een sombere en treurige gelegenheid, is deze dag doordrenkt van vreugde, kleur en viering. Het is een tijd waarin families samenkomen om hun dierbaren te eren […]

Lees verder

Geschiedenis van Tarot

De oorsprong van tarot is omgeven door mysterie en speculatie, en het is niet precies bekend hoe en wanneer tarotkaarten voor het eerst zijn ontstaan. Er zijn verschillende theorieën en historische sporen die naar voren zijn gebracht, maar er is geen definitief bewijs voor de exacte oorsprong van tarot.

Lees verder

Het Mysterie van Telepathie – Wereld van Gedachtenoverdracht

In de fascinerende wereld van menselijke vermogens en onverklaarbare fenomenen is telepathie al decennialang een onderwerp dat zowel de nieuwsgierigheid als de verbeelding prikkelt. Maar wat is telepathie precies, en kunnen gedachten werkelijk worden overgedragen van de ene geest naar de andere zonder enige tastbare vorm van communicatie?

Lees verder

Spiritisme

De opkomst van het Modern Spiritisme (nu Spiritualisme) in de 19de eeuw

In de 19e eeuw, een periode gekenmerkt door industriële revoluties en sociale veranderingen, ontstond er een spirituele beweging die bekend werd als het spiritisme. Het jaar 1848 markeert een keerpunt, toen de Fox-zussen in Hydesville, New York, beweerden contact te hebben met de geest van een overleden man. Dit moment betekende het begin van een opmerkelijke opkomst van spiritisme dat niet alleen Amerika, maar ook Europa en andere delen van de wereld doordrong.

Lees verder

Wat is healing

Wat is een healing

In een wereld waarin stress, angst en lichamelijke ziekten steeds vaker voorkomen, zoeken steeds meer mensen naar alternatieve manieren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Een van de benaderingen die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, is spirituele genezing oftewel Healing.

Lees verder

Engelen

Vleugels van mysterie: Wat zijn engelen?

Engelen hebben een unieke rol in verschillende culturen en religies en worden vaak afgebeeld als prachtige wezens met vleugels en een aura van goddelijke wijsheid. In dit blog zullen we ons laten meevoeren op de vleugels van nieuwsgierigheid en ontdekken wat een engel is en hoe ze ons leven kunnen beïnvloeden.

Lees verder

Chakras

Chakra’s: Een kijk op onze energiecentra

In de wereld van alternatieve geneeskunde, spiritualiteit en holistische gezondheid is de term ‘chakra’s’ veel gebruikt en roept vaak interesse en nieuwsgierigheid op. In dit artikel gaan we dieper in op wat chakra’s precies zijn, hun betekenis en hoe je ze kunt activeren om een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Lees verder

Spiritualiteit

Spiritualiteit

In een wereld die voortdurend evolueert en waarin technologie en wetenschap een prominente rol spelen, blijft het begrip spiritualiteit een intrigerend en veelbesproken onderwerp. Mensen van alle leeftijden, culturen en achtergronden worden aangetrokken door de zoektocht naar een eigen pad, betekenis, voldoening en verbinding met iets dat groter is dan henzelf. Maar wat is spiritualiteit nu eigenlijk?

Lees verder

Mediteren

Meditatie en mediteren

In de hedendaagse hectische wereld, waarin we constant worden blootgesteld aan allerlei vormen van stress en afleiding, kan het moeilijk zijn om innerlijke rust te vinden. Gelukkig biedt meditatie een krachtige en bewezen manier om deze innerlijke rust te bereiken en een gevoel van welzijn te bevorderen.

Lees verder

Geen producten in de winkelwagen.